TripnTale is the best place to show off your travel   Showcase Your Trips Now! X

Sidste beretning fra Bs As i denne omgang

Viewed: 251  

Så fik jeg endelig mit diplom! J Og det var bare rigtig dejligt, for den sidste uger var hårdere end den første uge, da der kom en ny pige i klassen. Hun sagde at hun ikke kunne spansk, men det viste sig så at hun havde haft spansk i 7 år i Seattle hvor hun kom fra. Så nogen gange var det meget svært at finde rundt i hvad hun og læreren snakkede om.

Men jeg fik mit diplom og gik ud og spiste med Stella og Peter Tang. Stella fortalte at hendes mand der også hedder Peter havde en ulykke med et gevær. Milenna (min grandkusine) fortalte mig dog en lidt anden historie om at det var broderens skyld. Så i får lige historien som Milenna for talte den her.

Det var fordi at han har haft rigtig mange problemer med hans bror Bob. De har ikke snakket sammen i 10 aar, fordi de var uenige om noget med delingen af farmen efter deres fader. Saa en dag for ca 1-2 maaneder siden kom Peter koerende, og skulle ud for at aabne en af laagerne til gaarden. Denne laage var saa paa Bobs del af jorden. Bob kom saa koerende op til ham og sigtede sin riffel paa ham. Peter tog fat i loebet og holdt det ned af for ikke at blive ramt, men saa gik den af og ramte ham i underbenet. derefter skoed broderen igen og ramte ham i laaret/hoften. Saa han kom selvfoelgelig til et hospital taet paa deres hjem. Men det blev ikke bedre og han fik en mave infektion. Saa en dag hvor han havde det lidt bedre, blev han floejet til Buenos Aires, hvor han kom paa et bedre hospital.

Milenna fortalte at hun havde besoegt ham for 3 uger siden og at han slet ikke var sig selv. Og ikke kunne kende hende. Men for nylig har hun snakket med Stella, som siger at det gaar meegt bedre og at han nu spiser igen og genkender folk. Stella er selvfoelgelig ved han side altid.

Stakkels Peter. Milenna sagde at vi maaske kunne tage til hospitalet og besoege dem. Og jeg tror at det vil glaede Stella. Man vi vil selvfoelgelig ikke presse os paa og vaere en belastning.

Stella fortalte at Peter har det meget bedre og spurgte til hvordan jeg havde det. Og var het klar over hvem jeg var. Så det var bare rigtig dejligt. Så han er begyndt at gå igen, og Stella siger at de måske er tilbage på farmen når jeg kommer tilbage til Argentina med Christina.

Ellers er Jorge(Lilianas mand) blevet opereret i knæet (nok for ca det samme som dig far) Og han spiller Tennis igen nu. Så glæd dig.

Milenna er blevet gift med en rigtig sød fyr, der hedder Lucas. Han arbejder på en restaurant/Bar hvor Milenna og jeg spiste onsdag aften. Vi havde en fantastisk aften! Milenna har også fået nyt job som manager på et meget fint hotel i Buenos Aires. Hun var bare rigtig glad og det var bare skønt at se. Vi kunne selvfølgeligt ikke slippe for tonsvis af kommentarer om hvor meget vi ligner hinanden.

Milenna fortalte også at Aksel har det herligt, han nyder livet som han altid har gjort og vil meget gerne holde en stor fest når han om 3 år bliver 90 år.

Nå men nok om min dejlige Argentinske familie.

 Jeg har været til en masse tango siden sidst. Både privat undervisning og klasse endervisning. Til privat undervisningen fik jeg en ny lære som var en mand på 70 der svedte ekstremt meget og ikke talte et ord engelsk. Så det var meget svært at finde ud af hvor jeg skulle gøre. Til gruppe undervisningen fik jeg lært en masse nye ting og også en masse nye mennesker. Så det var dejligt og ikke mindst rigtig sjovt J

Onsdag i sidste uge var jeg så et smut til San Isidro, med nogen fra skolen, men det viste sig at de var en del ældre end mig, så der kom mange bemærkninger om hvor lille jeg var. Rigtig mange mennesker tror at jeg er 16, er man måske ved at have en alder hvor man skulle blive smigret? Jeg snakkede med læreren, der var med på turen, om hvordan alle mænd kommer med kommentarer om at de elsker en og om hvor lækker man er.  Hun fortalte mig at da hun var i New York for noget tid siden, syntes hun at det var helt underligt at der ikke var nogen der kommenterede at hun var lækker. Og hun kunne ikke forstå det. Hun kunne ikke lade være med at tænke om der var noget galt med hende. Så det er meget anderledes fra den danske opfattelse af at det er klamt, når en mand kommenterer ens udseende på gaden.

Sidste weekend var jeg så på besøg ved Peter og Marina, og vi havde en rigtig god tur til La Boca og San Telmo, hvor vi så tango, dansk kirke og en masse markeder, hvor det var utroligt svært ikke at købe det hele. Men jeg holdt mig i skindet med tanker på vægten af rygsækken der endnu skal slæbes 3 måneder. Marina fortalte mig at grunden til at der er så mange plastic operationer, (Argentina er det land med flest plastic operationer om året) er at med forsikringen er der 1 gratis om året og ud over det er det utroligt billigt. Jeg overvejer dog på ingen måde at eksperimentere med dette.

Sidste mandag kom jeg så på Hostel et rigtig dejligt sted. Jeg boede sammen med 2 piger fra Amsterdam som også gik på spansk skole, men det var nu sjældent at de kom af sted. Jeg snakkede med den ene om Rio, og tilfældigt fortalte hun at hun skulle bo på en hostel der hedder Samba Villa, som er det præcist samme som vi skal bo på.  Så det bliver lidt hyggeligt at møde hende igen.

I morges kom Liliana så og hentede mig på mit hostel og vi kom hjem til deres mega lækre hus i Tigre. Jeg har det godt, og er glad for at se så meget af familien! Nu tror jeg da lige at jeg vil hoppe en tur i poolen :P

På Mandag tager jeg en 40 timers burtur til Rio de Janeiro, hvor jeg så skal mødes med Christina om eftermiddagen. Så tager chiller vi på stranden en uges tid og så står den ellers på karneval.Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Katrine og Christinas Sydamerikatur

Buenos Aires, Rio de Janeiro, La Paz, Cusco, Lima, Argentina,Brazil,Chile,Bolivia,Peru