TripnTale is the best place to share your travel   Showcase Your Trips Now! X

Privat chauffør og Tango timer i Buenos Aires

Viewed: 308  

17. januar 2010

Efter en meget lang flyvetur ankom jeg søndag morgen kl 9 til Buenos Aires, hvor Peter (Pouls fætter) og hans datter Emilia stod klar til at hente mig. Efter over en dags transport var jeg utrolig træt og havde intet imod at vi tilbragte hele dagen i familiens egen pool når der var 35 grader.

Flyveturene gik for resten rigtig fint, jeg kastede kun op en gang pga. transportsyge. Desværre har Iberia ikke individuelle skærme så turen var meget lang. Jeg hade heller ikke et ur (ud over min telefon selvfølgelig) så det var fuldstædig umuligt at finde ud f hvad klokken var.

18. januar 2010

I morges fortalte Peter mig at ombord på mit fly havde der været en hollænder der havde prøvet at smule en hel kuffertfuld eller 22.000 extasy piller ind i Argentina.

Kl 9 i morges startede jeg så i skole. Og det er bare en rigtig god skole. Egentligt var det meningen at jeg skulle have haft timer med en anden elev med Victor kom aldrig og derfor får jeg nu enetimer, så det er rigtig godt for mit spanske, og lidt sværer med det sociale, men det skal nu nok komme. Jeg har 4 timers skole om dagen, delt i to lektioner med to forskellige lærere. Mine lærer er meget dygtige og jeg tror faktisk at jeg kan komme til at bruge kunne bruge det spanke.

Til min anden time i går endte jeg i en forkert klasse, og læreren begyndte bare at snakke og snakke og snakke PÅ SPANSK. - Det var fuldstændig umuligt at forstå. Så jeg kiggede op på læreren i forvirring og sagde med meget lille stemme "I think I'm in the wrong class" hvorefter hun fandt ud af at jeg havde ret. og jeg kom i den rigtige klasse :)

Desuden har jeg fået privat chauffør der kører mig lige derhen hvor jeg vil om om aftenen kørte han mig så til Tango, som åbenbart var enetimer i lærerens egen lejlighed. Det var en lille smule skræmmende at der ikke var andre, men læren var sød og ikke klam på nogen måde, så det gjorde ikke noget. Det er virkeligt sjovt at danse tango J

For resten bor jeg ikke ved familien i quilmes mere, det var nemlig for langt at tage til Bunoes Aires hver dag. Så nu bor jeg ved en Dame, hvor vi er 5 elever (fra forskellige skoler). Vi bor i hendes lejlighed og her er rigtig hyggeligt. De andre elever er: en Tysk pige, Anne, en amerikansk fyr (som jeg endnu ikke har fundet ud af hvad hedder), som er på min alder, og en italiener Paulo og en amerikaner Carlos som er over 45. De er alle sammen meget bedre til spansk end mig. Men det er også klart når den ene har læst det på universitetet og en anden har læst det af flere omgange i 7 år.

I weekenden skal jeg igen bo hos familien i Quilmes og måske også med Liliana. Og i næste uge skal jeg så bo på et hostel der ligger lidt mere centrale og er meget billigere.  

Desuden er der rigtig mange steder gratis og trådløst internet.  Så det er bare sindsygt fedt!Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Katrine og Christinas Sydamerikatur

Buenos Aires, Rio de Janeiro, La Paz, Cusco, Lima, Argentina,Brazil,Chile,Bolivia,Peru