TripnTale is the best place to show off your travel   Upload Photos Now! X

Lin og Mads på tur

Viewed: 544  

Lin havde fået fri mandag og tirsdag efter weekenden, så jeg tog også fri... Det kunne da være sjovt at tage på en lille tur sammen, og Lin foreslår at vi køre op til Tjärnasøen, som vi kan vandre rundt :)

Vi pakkede vores tasker, startede 2CV'en og kørste afsted mod Sverige :)

Først stoppede vi hos Magareta, en fra Lins familie, som bor tæt ved Tjärnasøen, og overnattede hos hende. tidligt næste dag kørte vi ned til søen, og begynte vandringen! va valgte så at starte med at gå ud i en højmose som tog os 1,5-2 timer at komme uden om... da vi endeligt kommer forbi, kommer Lin i tanke om, at spritten til vores trangia-køkken ligger i bilen... så tilbage til bilen, og forbi højmosen igen igen :)

desvære blev Lin syg i løbet af natten :( så vi valgte at blive hele 2. dagen hvor vi havde slået vores telt op... et rigtig hyggeligt sted, hvor vi kunne kigge ud over søen, og vi havde en rigtig hyggelig dag der :)

på 3. dagen begynder mine cola-abstinenser at vise sig, og vi bliver enige om at vi ikke kan nå søen rundt anyway, og går tilbage til bilen, denne gang via asfalt vejen :) det som havde taget os 6-7 timer gennemskoven, tog os 3 kvartere på vejen! lidt utroligt :/ vi kører indtil den nærmeste by og køber Cola! + spiser frokost på et pizzeria :) efter nogle timers kørsel for at finde et hyggeligt sted at slå teltet op for at overnatte, beslutter vi os for at køre hjem i stedet :) måske nåede vi ikke vores egentlige mål, men vi havde en rigtigt hyggelig tur, og nogle rigtigt gode minder sammen :)Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Sverige sep 2008

SverigeLoading Trips...