7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Upload Photos Now! X

Barcelona, here I come!

Viewed: 230  
One year ago... 

Een jaar geleden liep mijn erasmus op zijn einde en mijn laatste week in Barcelona ging in... Een jaar later ben ik hier terug! :) Samen met Erika en Iballa mooie herinneringen ophalen, genieten van de Barcelonese zon en de tijd van ons leven herbeleven!! Barcelona, here I come!

Rond halftien vertrok mijn vlucht in Zaventem en ongeveer twee uur later stond ik alweer met beide voeten op de grond... in Barcelona! De landing was echt perfect. Ik zat aan het raam en voor we gingen landen vlogen we langs het centrum van Barcelona, evenwijdig met de kustlijn. Het uitzicht was prachtig!

Aangekomen in de luchthaven nam ik de Aerobus tot Plaza Cataluña en daar zat Erika op mij te wachten. Toen Iballa na tien minuten niet kwam opdagen ging er bij mij een belletje rinkelen. Ik belde haar even en natuurlijk dacht ze dat we pas `s avonds toekwamen... oeps! Kleine miscommunicatie, maar geen probleem: Erika en ik gingen eten bij Kentucky Fried Chicken en een halfuurtje later kwam Iballa ook toe. :)

Hierna gingen we onze bagage droppen in Iballa`s appartement. Ze woont echt in een tof appartementje, in een leuke buurt én haar flatgenootjes zijn ook heel fijn. Na een korte pauze vertrok Erika naar Vila en Iballa en ik maakte een wandeling door Barcelona. We wandelden tot bij de Sagrada Familie, die maar op tien minuten wandelafstand is van Iballa`s flat, en aten daar een ijsje. Het eerste ijsje van de velen die nog zouden volgen. ;)

Tegen 20 uur kwam Erika terug van Vila en begonnen we aan het avondeten. Kip curry, lekker patatjes, worstjes en lekkere groentjes. Hierna was het tijd voor... party! Erika en ik spraken met Joana en haar vrienden af aan Plaza Cataluña en trokken eerst naar de Chupiteria voor een Bambi, daarna naar Ovella Negra in Marina en dan: Razzmatazz! Hoewel... eigenlijk was het helemaal niet zo leuk. Ik denk dat je dit enkel leuk vind als je zelf een Erasmus-student bent...


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


You are my Sunshine - Back to Barna! '11

barcelona, Spain