TripnTale is the best place to show off your travel   Showcase Your Trips Now! X

Naar huis!

Viewed: 315  
Vandaag moesten Nicki en ik op tijd op om richting luchthaven te gaan. Nicki moest naar een andere luchthaven en had haar vlucht ietsje vroeger, dus vertrok ze al voor mij.
Ik stond ruim op tijd op om richting luchthaven te vertrekken. Ik had drie uur reistijd gerekend terwijl ik er in de heenrit maar een halfuurtje over had gedaan... en toch is het heel nipt geworden.
Ik vertrok richting Hauptbahnhof om hier de trein naar de luchthaven te nemen, maar deze kwam maar niet opdagen. Ik besloot door te gaan tot een ander hoofdstation, maar ook hier kwam de trein niet opdagen. Ik ben toen om info gaan vragen en blijkbaar vertrokken er ook nog ergens bussen naar de luchthaven. Ik haastte me dus snel naar het station waar de bussen vertrokken. Ondertussen was ik al twee uur aan het sukkelen; nog een uur te gaan.
Aangekomen in het station vond ik de bushalte nergens. Zo`n groot station... Uiteindelijk heb ik de halte dan toch gevonden en bleek dat ik binnen een kwartier een bus zou hebben. Ik had echter nog minder dan een uur vooraleer mijn vlucht zou opstijgen, dus besloot ik het niet te riskeren. Ik ben toen met de taxi naar de luchthaven gesjeesd. Dit grapje kostte mij 30 euro voor een ritje van 20 minuten. Maar... ik heb het toch gehaald. :)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Berliner und andere Süssstücke - '10

berlin, Germany