TripnTale is the best place to show off your travel   Upload Photos Now! X

Het Joodse museum... geeuw

Viewed: 291  
Vandaag hebben we uitgeslapen en rustig ontbeten. Vermits het hier blijkbaar een feestdag is kon Dorothee deze keer met ons mee uitslapen en de dag doorbrengen. :)
We besloten om vandaag dus iets te doen dat Doro dus zelf ook nog niet gedaan het. Het werd het Joods museum. Hoewel ik niet zo`n museumfan ben legde ik me neer bij het besluit van de meerderheid en dus trokken we tegen 13 uur naar het musem om er pas tegen 16.30u buiten te komen!!!
Dit was werkelijk het saaiste museum dat ik me kan herinneren ooit bezocht te hebben. Jammergenoeg was ik de enige die er zo over dacht, dus heb ik er uiteindelijk nog meer dan drie uur moeten doorbrengen. Brr!! Hier zet ik nooit nog een voet binnen.
Tegen dat we het museum uitkwamen was de dag al zowat voorbij. We zijn dan gewoon richting S-bahn gewandeld om deze terug naar Dorothee`s appartement te nemen. Daar aangekomen zijn we gaan eten in een pitabar. Zeer lekker en zeer veel! Hmm...
Hierna nog even bij de nachtwinkel gestopt voor de nodige drank in te slaan en dan indrinken op Doro`s appartement. Tegen 23 uur vertrokken we richting Kreuzberg, de uitgaansbuurt volgens Doro. We kozen voor Lido. Een club die niet te duur was en waar ze wat alternatieve en rockmuziek draaide. Het werd een fijne avond hoewel de muziek net iets té hardrock was.
Om drie uur besloten we wel al de S-bahn terug te nemen omdat we de volgende dag ook nog wat wilden doen. :)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Berliner und andere Süssstücke - '10

berlin, Germany