Your travel memory is priceless, TripnTale keeps them safe so you don't have to   Showcase Your Trips Now! X

I must be the luckiest person on earth

Viewed: 286  
Vandaag vertrok mijn vlucht om negen uur `s morgens richting Berlijn. Vermits ik maar op tien minuutjes van de luchthaven woon en enkel handbagage had, vond ik het niet nodig om goed op tij te vertrokken. Ook had (domme) ik niet goed gelezen dat de gate sloot om 8.15u (en niet opende...).
Om halfacht vertrok ik met mama dus heel op `t gemak richting Zaventem. Op de Haachtsesteenweg hadden we al met de eerste file te maken, dus besloot mama een binnenweg te nemen. Het mocht niet baten want ook hier was er file. Toen het bijna acht uur was begon ik toch lichtelijk stressen. Bovendien passeerden we ook nog eens werken waardoor we helemaal door Zaventem-centrum moesten (gigantische omweg dus). Met elke seconde die voorbijgleed werd ik zenuwachtiger en toen zag ik ook nog eens dat ik mijn ticket dus verkeerd gelezen had en de gate dus sloot om 8.15u. Daar ging al mijn hoop...
Om 8.45u kwamen we pas aan op de luchthaven. Hopeloos te laat dus. Ik wilde sowieso in Berlijn geraken, dus ging in even horen wat mijn opties waren. Maar toen ik aan de balie kwam zag ik plots dat mijn vlucht afgelast was. Ik mocht dus gewoon mijn ticket wisselen voor de vlucht van `s avonds... zonder bijkomende kosten! Lucky me! :)
`s Avonds heb ik me niet laten vangen en hoewel de spits al ruim voorbij was en ik niet hoefde te vrezen voor files, vertrok ik ruim op tijd. Deze keer verliep alles vlotter en rond elf uur kwam ik dan ook aan in Berlijn.
Ik moest nog een halfuurtje op de trein zitten tot Dorothee`s appartement, maar dit verliep allemaal heel vlot. Aangekomen in Hermanstrasse stonden Dorothee en Nicki mij al op te wachten.
Het was fijn om ze terug te zien. We hebben dus nog wat bijgepraat want we hadden nog veel te vertellen, maar we zijn toch niet te laat gaan slapen want Dorothee moest er de volgende morgen om zes uur en ook Nicki en ik wilden niet te laat opstaan.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Berliner und andere Süssstücke - '10

berlin, Germany