7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 103 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Afscheid van mama, papa en Thomas // Mundo Canibal

Viewed: 268  
Vandaag vertrokken mama, papa en Thomas weer naar België. Het afscheid was deze keer minder pijnlijk omdat ik ze over een weekje zou terugzien.
Ze zetten mij nog af aan de Vila en hier werden al mijn spullen ingeladen. Daarna bleef ik toch een beetje verloren achter, maar gelukkig was Iballa er ook. We aten samen en `s avonds gingen we dan naar Mundo Canibal. Ondertussen was het wel al verschrikkelijk hard beginnen regenen, maar we gingen het niet aan ons hart laten komen. We wandelden naar de bushalte, maar toen bleek dat er niet meteen een bus zou komen. Daarop besloten we om met het groepje jongens dat daar ook stond te wachten mee te gaan om op hun appartement op de volgende bus te wachten.
Onder hen was er ook een erasmus-student: Dante. Wel een grappige kerel. Op hun appartement aangekomen konden we onze ogen niet geloven. Ik had nog nooit zo een grote rommel gezien. Het vuilnis lag verspreid over het hele appartement en het eten van een week geleden stond nog op tafel. Ook de meubels stonden willekeurig gerangschikt.
Uiteindelijk was het dan toch tijd om naar de bus te gaan. Deze zette ons af voor de disco, maar we mochten nog niet naar binnen. Echt vreselijk want het regende superhard en je kon nergens schuilen. Uiteindelijk vonden Iballa en ik een vrachtwagen die openstond en we besloten daarin te wachten tot één uur. We waren niet alleen. :)
Tegen één uur gingen we terug en nu stond er een gigantische lange rij voor de disco. Er zat niets anders op dan aan te schuiven. Na een uur ofzo aanschuiven waren we maar al te blij om binnen te zijn. Het was nog wel eventjes leuk, maar dan begon de muziek een beetje tegen te steken, dus tegen drie uur wilden we de bus terug nemen.
Helaas stond er ook deze keer een gigantische hoop op de bus te wachten. Gelukkig kon ik nog een plekje bemachtigen, maar Iballa bleef achter. Ze kwam wat later in de Vila toe. Ze had met nog andere mensen van de Vila een taxi genomen.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain