7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 92 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Víc

Viewed: 255  
Vandaag vroeg opstaan om richting de luchthaven te gaan; niet om een vlucht te halen, maar om onze gehuurde auto te gaan afhalen. Op de trein richting luchthaven kwam ik Nicki en Andreas tegen. In de luchthaven zelf zaten ook Dorothee en Thomas te wachten.
Eens voltallig gingen we ons autootje afhalen. Het zag er goed uit. Daarna vertrokken we meteen richting Vic. Na een tijdje rijden kwamen we er aan. Eerst en vooral gingen we een koffietje drinken; daarna slenterden we een beetje door het stadje. Vic is een gezellig klein stadje. Veel valt er niet te beleven. `s Middags gingen we ergens iets eten en de namiddag keken we nog even rond.
Tegen 16 uur nam Nicki de trein terug naar Barcelona en wij zetten onze weg verder naar het Baskenland. Tegen 20 uur kwamen we aan in San Sebastian. We zochten ons jeugdhotel op om onze spullen te droppen en dropten daarna ook de auto. De eigenaar van het jeugdhotel was een toffe kerel: Miguel. Hij gaf ons wat tips.
De honger begon te knagen, dus trokken we het stadje in op zoek naar pincho`s (=tapa`s uit het Baskenland). We vonden pinchobarretjes in overvloed en lieten het ons smaken. Ook de wijn is hier niet te duur en toch lekker. Na het eten gingen we eens kijken op één of ander plein want het was Carnaval in San Sebastian.
We gingen ook nog iets drinken in één of ander hardrock café en daarna besloten we ook nog uit te gaan. We stapten de dijk af en besloten uiteindelijk voor de goedkoopste disco te gaan. Deze was op een boot. Het publiek was helaas een beetje aan de oudere kant. In ieder geval: het was een toffe avond! :)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain