Your travel memory is priceless, TripnTale keeps them safe so you don't have to   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 87 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Bye, bye

Viewed: 304  
Vandaag moest ik afscheid nemen van Laura, Peppi, Tante Veerle en Hanne. We trokken samen naar Barna en hier scheidden onze wegen.
Karen en ik spendeerden de rest van de dag aan het aangeven van de diefstal en het zoeken naar de Belgische ambassade.
`s Avonds hadden we afgesproken met Victor, iemand die Karen en ik hadden leren kennen in Zaragoza. Hij woont dicht tegen Barcelona en kwamn ons halen om iets te gaan drinken.
Tegen 10 uur kwam hij ons oppikken en reden we naar een godvergeten boerengat (Castell de cabrera) in de buurt van Barcelona (en dit terwijl ik dacht dat we gewoon iets gingen drinken in Barna). Met de auto was je er op een halfuurtje.
Daar aangekomen gingen we iets drinken in de plaatselijke parochiezaal (zo leek het toch). Het was allemaal wel gezellig, maar ik was wel nog steeds moe van Oudjaar.
Tegen drie uur had ik het daar echt wel gehad, maar iedereen had wel al wat op dus ze wilden ons niet wegbrengen. We gingen dus mee naar het huis van een vriend van Victor.
Hier zaten we in een ijskoude veranda en toen werd ik het echt beu. Ik heb dan tegen Karen gezegd dat ik echt naar huis wou. Victor heeft ons dan afgezet aan het treinstation waar we eerst nog de verkeerde trein namen. Uiteindelijk waren we hierdoor pas om tien uur thuis. Karen en ik hadden zelf ruzie.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain