7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 84 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Nochevieja en Barcelona

Viewed: 290  
Vandaag zijn we al vroeg richting centrum vertrokken. Eerst nog een beetje sightseeing, maar vooral shoppen eigenlijk. `s Avonds gingen Peppi en Tante Veerle met Hanne iets eten en Laura, Karen en ik vertrokken richting Marion om ons om te kleden.
Vervolgens gingen we met drie op zoek naar eten, terwijl Marion met haar zus op restaurant ging. We dachten naar de Champagneria te gaan, maar toen we er aankwamen was die al toe. :( Uiteindelijk haalden we dus een hamburger en frietjes bij Subway en aten we deze op ergens in een portier op Ramblas. Tot zover ons feestmaal. :) Hierna haastten we ons naar Montjuic voor het verwachte vuurwerk, maar toen we er aankwamen was er geen kat en het was al bijna middernacht. In alle haast hebben we ons dan richting Torre de fertilidad verplaatst. Hier kwamen we nog net op tijd aan en Marion stond ons al op te wachten.
Het lichtspektakel was wel sjiek om te zien, maar wel snel gedaan. Vermits het nog geen 1 uur was, moesten we nog een plekje opzoeken in afwachting van Razzmatazz. We dwaalden een beetje rond in de buurt van de fertiliteitstoren en vonden een klein barretje: Bar Guty`s. Goedkope cocktails en kitsch interieur. Meer moest het niet zijn dus. :)
Hierna repten we ons naar Razzmatazz. Hier moesten we gelukkig niet te lang aanschuiven en dan kon het feestje beginnen.
Het werd een fijne avond, maar hij eindigde wel een beetje in mineur. Marion en ik raakten Karen en Laura kwijt nadat Laura ziek geworden was. Gelukkig vonden we elkaar terug in de metro, maar in tussentijd was Karen`s handtas wel gestolen. Wel jammer, maar het was toch een fijne avond! :)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain