TripnTale is the best place to share your travel   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 82 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Back to Barcelona

Viewed: 265  
Vandaag vertrok ik terug naar Barcelona!! En niet alleen want Laura, Gayane, Tante Veerle, Hanne en Peppi zouden met mij mee reizen. `s Avonds vertrokken we naar de luchthaven van Charleroi om hier onze vlucht naar Reus (Barcelona) te nemen.
Hier begonnen de problemen al: Gayane bezat de Belgische nationaliteit niet en die van Ryanair maakten daar een probleem van. Het gevolg was dat Gayane absoluut de vlieger niet opmocht. We hebben haar dan achter moeten laten... Vervolgens had onze vlucht ook nog eens vertraging en we hadden al schrik voor de bus. De laatste was om 23 uur en we zouden die misschien niet meer halen. Er was echter iemand die ons gerust stelde. De bussen zouden immers wachten tot alle vluchten van Ryanair toegekomen waren. Toen we dan eindelijk in Spanje aangekomen waren, bleek echter dat de bussen toch al vertrokken waren. De enige opties waren een peperdure taxi nemen of in de luchthaven overnachten. We hebben voor het laatste gekozen.
Na een niet zo comfortabele nacht namen we de bus naar het centrum van Reus. Hier namen we dan de trein naar Barcelona en daar kwamen we toe om 8 uur in de morgen. We aten nog een uitgebreid ontbijt in het centrum en dan zetten we onze weg verder richting Vila Universitaria. Hier kwamen we aan tegen 10 uur. Hier zouden we eerst nog wat uitrusten vooraleer we de stad zouden intrekken.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain