TripnTale is the best place to share your travel   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 80 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Onze laatste dag in Andorra

Viewed: 260  
Ook vandaag was het weer goed aan `t sneeuw. Gelukkig werden we `s morgens weggebracht door de baas van het hotel. We namen de skilift op een andere plaats dan gewoonlijk. We snowboarden een laatste nog goed door, maar de vermoeidheid stak al de kop op.
Tenge 15 uur maakten we er een einde aan en keerden we terug om onze spullen bijeen te pakken en richting het busstation te gaan. Tijd om terug naar Barcelona te gaan!
Normaal gezien moesten we nog met onze bagaga helemaal tot aan de bushalte stappen en dit terwijl het vreselijk hard aan het sneeuwen was. Gelukkig was er iemand van het hotel die ons tot het station bracht.
Hierna kochten Mathias en ik nog onze tickets terug en maakten we een tussenstop bij McDo.
Tegen 18 uur hadden we onze bus en na iets meer dan drie uur rijden arriveerden we in Barcelona. Van hier moesten we nog helemaal terug naar Vila. We kwamen daar aan tegen 23 uur. We hadden nog een drietal uur de tijd voor we de nachtbus terug naar Barcelona moesten nemen. Mathias heeft in die tussentijd nog even de gitaar van Iballa uitgetest.
Tegen twee uur namen we de bus naar het centrum en in het centrum moesten we dan nog de bus naar de luchthaven nemen. We kwamen daar toe tegen vier uur.
Onze bagage was snel ingecheckt en de rest van de tijd hebben we nog proberen te slapen.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain