TripnTale is the best place to show off your travel   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 78 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Koud, koud!!

Viewed: 260  
Vandaag was het veel kouder dan gisteren. Ik was dus blij dat ik een extra pull aanhad. We begonnen in de voormiddag weer met dezelfde pistes als gisteren, maar Mathias wist mij al snel te overhalen van een offpiste te gaan. Ik doe dit dus echt niet graag he! Mathias heeft het serieus mogen bekopen toen ik steeds kwam vast te zitten in de diepsneeuw en dus te voet verder moest.
Na een eeuwigheid ploeteren kwamen we terug in de bewoonde wereld terecht en ik verzekerde Mathias ervan dat dit echt wel de laatste keer was geweest dat ik in de diepsneeuw ging boarden.
De rest van de namiddag zijn we dus gewoon op de pistes gebleven. En het werd steeds kouder... Op een bepaald moment zaten we nog zo goed als alleen op de pistes en vele liften waren ondertussen ook al gesloten. Toen we een zwarte piste wilden nemen kwamen we plots een snowboarder tegen die te voet op de piste liep. Hij was verloren en vroeg ons of we misschien de juiste weg wisten. Het bleek ook een Belg te zijn.
We hebben die kerel uiteindelijk naar beneden geholpen; daar wachtte een vriend van hem die zijn pols verstuikt had. Toen we `s middags gingen eten zijn ze er nog bij komen zitten.
Daarna zijn Mathias en ik nog verder gaan snowboarden, terwijl zij naar huis gingen. De laatste uren was het nog heel koud.
`s Avonds weer gedoucht, gegeten en gechild. Dat was het! :)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain