7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 76 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Andorra, here we come!

Viewed: 256  
Vandaag was een lastige dag. Ik had geen idee wanneer Mathias zou toekomen en of hij wel zou toekomen. Ik heb dus niet veel nuttigs verricht; enkel gewacht.
Gelukkig is het dan toch allemaal in orde gekomen en tegen 18 uur was Mathias dan eindelijk in Barcelona aangekomen. Ik vertrok met de trein uit Vila om hem dan in `t centrum te treffen en van daar meteen te vertrekken naar Andorra. Op de trein richting centrum kwam ik een jongen tegen uit Vila die ook ging snowboarden. We hebben een tijdje gepraat (in `t Spaans).
Toen ik eindelijk op Plaza Cataluña kwam stond Mathias al te wachten. We hebben ons toen naar `t station gehaast waar de bussen naar Andorra vertrokken. Het was nog wel even stressen omdat de bussen maar reden tot 20 uur, dus dat zou nog nipt kunnen worden. Het zou in ieder geval stom zijn als we vandaag niet meer in Andorra zouden aankomen omdat we al voor een nacht in het hotel betaald hadden.
Gelukkig kwam alles nog goed en rond 20 uur hadden we dus ons ticket voor de bus naar Andorra en konden we de bus al opstappen. Tegen 23 uur kwamen we aan in Andorra en toen namen we nog een taxi tot het hotel. Daarna heeft het niet meer lang geduurd voor we gingen slapen. Morgen snowboarden! :))


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain