TripnTale is the best place to show off your travel   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 66 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

All by myself

Viewed: 259  
Vandaag had Hans een presentatie, dus moest hij verplicht aanwezig zijn in de les. Ik stond er dus een hele dag alleen voor. Ik heb dus rustig uitgeslapen, gedoucht en een laat ontbijt gaan kopen in de patisserie om de hoek. Heel veel keuze en het ziet er allemaal even lekker uit. Ik beklom de trappen richting Bairro Alto om daar een plekje uit te zoeken om rustig te ontbijten.
Hierna dwaalde ik rustig verder. Lissabon is zo klein dat het bijna onmogelijk is om hier te verdwalen. Ik haalde mijn kaart dus niet al te vaak boven.
Tijdens mijn eenzaam avontuur moest ik wel een dronken oude man van mij afschudden en daarna eentje met lelijke tanden die de hele tijd iets met mij wilde gaan drinken. Uiteindelijk verzon ik dat ik dringen met iemand had afgesproken om van hen af te raken. Dit had ik nog niet meegemaakt in Barcelona. :p
Tegen dat het begon te schemeren ging in naar de zogenaamd grootste kerstboom in Europa zien en toen belde Hans dat hij terug was.
Ik ging dus rustig terug richting centrum en hier gingen we samen iets eten. Een eurodeal bij McDo. We aten maar één hamburger want hierna waren we nog uitgenodigd bij de andere erasmussers uit Leuven om iets te komen eten: hamburgers!!
Na het eten zakten we af naar Barrio Alto. Hier gingen we normaal een taxi nemen om naar Lux (discotheek van John Malkovich) te gaan, maar de meeste mensen die we daar tegenkwamen raadden ons dif af omdat de inkom 20 euro was. We zijn daar dan maar gebleven en dronken nog een paar Kalashnikovs.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain