7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 65 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Arriving in Lisbon

Viewed: 284  
Vandaag arriveerde ik vroeg in de morgen in Lissabon. Hans stond mij op te wachten op de luchthaven en van daar gingen we richting zijn kot in Lissabon-centrum.
Eerst even opfrissen en daarna al meteen op pad om Lissabon te ontdekken. Op het programma stond het kasteel van Sant Jordi (denk ik). Hiervoor moesten we klimmen want het kasteel stond bovenaan de stad, met zicht op het centrum.
Tegen de middag daalden we terug af naar het centrum en maakten we een McDo-stop. Hierna dwaalden we nog wat rond in het centrum en tegen de avond maakten we weer een McDo-stop.
Daarna gingen we met twee vrienden van Hans (Miguel en Tina) op zoek naar een kado voor een kotgenoot van hen die jarig was.
We kwamen terecht in een `winkelcentrum`, uitgebaat door vooral Arabieren die de grootste en goedkoopste rommel ooit verkochten. Uiteindelijk werd het kado een jas en een muts.
`s Avonds was er dan dit feestje met drank en cake en tegen dat iedereen al wat ingedronken was, trokken we naar Bairro Alto. Hier hadden we afgesproken met de andere Erasmusseres uit Leuven. Het werd een gezellige avond die eindigde in de keuken van Hans` kot met twee pizza`s en platte cola.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain