TripnTale is the best place to share your travel   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 57 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Madrid de puta madre

Viewed: 345  
Donderdagavond vroeg gaan slapen om vrijdagmorgen om kwart voor zes aan het Hard Rock Café op Placa Catalunya te staan. Hier vertrokken we na een klein uur vertraging eindelijk richting Madrid. Het werd een busrit van acht uur en we maakten enkel een tussenstopje in Zaragoza. In het begin werd er nog wat geslapen, maar dan besloot de ESN-organisatie dat het welletjes geweest was en volgde er dus een partijtje Bingo! De winnaars van de Bingo kregen een `camiseta` (= hemd ;-) ). Niet zomaar een `camiseta`, maar eentje die je moet delen (de woorden van de ESN-organisatie).
Na de Bingo werd er een film opgezet die in België onder de categorie `soft-porn` zou thuishoren (ik ben bloedserieus!!). Voor de geïnteresseerden onder jullie de film heet: `The Dreamers`.
Tegen het einde van de film (sommigen onder ons vonden het heel jammer dat hij al gedaan was; de meerderheid was eigenlijk gewoon terug in `t slaap gevallen), kwamen we aan in Alcala, een universiteitsstad in de buurt van Madrid. Hier gingen we eerst wat tapa`s eten waarna we een rondleiding maakten doorheen de universiteitsgebouwen. Onze gids, een kerel van misschien 24 jaar, was zo boeiend dat we na een kwartier allemaal al in `t slaap lagen. Ga daar maar eens mee op date! :-P
Toen de rondleiding (a. k. a. lijdensweg) dan eindelijk voorbij was, was iedereen maar al te blij om eindelijk richting Madrid te vertrekken. Eerst nog een stopje gemaakt bij McDo voor een ijsje; nog even wachten op een paar mensen die weer eens te laat waren en pakt dat we na een dik uurtje dan toch op de bus zaten richting Madrid.
Na zowat een uurtje rijden kwamen we aan in de hoofdstad. We werden gedropt op een drukke hoofdweg en moesten maken dat we onze bagage uit de bus haalden om dan richting ons jeugdhotel te trekken. We kregen onze kamer toegewezen en dan was het weer tijd om te gaan eten. Vermits we maar een klein uurtje de tijd hadden en het dichtsbijzijnde restaurant McDo was, kozen we dit maar uit... We (= Marion, Erika en ik) namen hier een Big Mac-menu vergezeld van een cola die eigenlijk meer weg had van zwembadwater met een beetje cola-poeder. Hierna was het tijd om richting `La Joyeria` te vertrekken.
In deze bar kregen we gratis sangria tot 1 uur (ai ai ai!) en onderweg naar de bar werden we ook al van de nodige drank voorzien. Het werd dus een zalige avond... ;-) Echt een van de betere feestjes! En het was ook fijn om Nico en Laura eens terug te zien. Ze waren even afgekomen, maar daarna gingen ze door naar Malasaña. Vermits ik geen geld meer op mijn gsm had, vond ik het niet verstandig om de groep achter te laten en met hen mee te gaan, dus ben ik in La Joyeria gebleven, waar ik eigenlijk geen spijt van heb. :-)
Na `La Joyeria` konden we nog naar een disco genaamd `Garibaldi`. Hoewel het misschien toch een mooi uur was om te gaan slapen, besloten we toch nog even een kijkje te gaan nemen. Daar aangekomen mochten we eerst niet binnen en toen hadden we eigenlijk naar huis moeten gaan, want toen we er binnenkwamen bleek het een disco vol `geile Mexicanen` (horny Mexicans) te zijn. Geen enkel meisje te bespeuren, dus die kerels waren maar al te blij om wat vrouwenvolk te zien. Lang zijn we er dus niet gebleven! ;-)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain