TripnTale is the best place to show off your travel   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 38 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Three disco's, one night...

Viewed: 322  
Vrijdag stonden we om 8 uur op en namen we de trein naar het centrum. Hier liepen we eerst de Ramblas af... recht naar Dunkin` Donuts! Ook dit keer namen we een doos van 6 donuts, want we hadden nog niet ontbeten. Hierna opnieuw La Boqueria voor een smoothie en daarna verder de Ramblas af tot aan het strand. Van de regen van gisteren was niets meer te zien en het weer was echt zalig, dus we hadden allebei spijt dat we onze bikini niet mee hadden.
Na een pauze aan het strand gingen we verder langs de Vila Olimpica tot Park de la Ciutadella en hierna namen we de metro richting Sagrada Familia.
Na de Sagrada Familia terug naar Placa Catalunya om naar Barri Gotic te gaan. Hier maakten we een toertje door al de kleine straatjes en brachten we ook een bezoekje aan een Desigual winkel. Op het eerste zicht vind ik die kleren dus net ietjes te fel voor mij, maar Eline en ik hebben toch een paar mooie stukken gespot die we toch `ns moesten passen. :p Hierna kregen we
Na Barri Gotic gingen we naar Passeig de Gracia voor de Gaudi huizen en we konden het niet laten en gingen dus ook een paar winkels binnen. In de Esprit zag ik een zalig topje waar ik dus ook zeker nog is voor terug zal komen. :) Het winkelen nam dus wat langer in beslag dan verwacht en eigenlijk moesten we ook nog naar de supermarkt want ik had niets meer van eten in huis en we waren ook nog `ns uitgenodigd op een feestje `s avonds, dus we moesten hier nog drank voor hebben.
Tegen dat we in de Vila waren was het 8 uur en we moesten ons nog douchen en eten klaarmaken. Toen we dan eindelijk de metro wilden nemen van halfelf misten we die ook nog is. Uiteindelijk waren we dus veel te laat voor het feestje! :( Daar zaten we dan op de trein richting centrum met een fles mojito... Wat nu!? Maar toen we aankwamen in Placa Catalunya kwam ik twee Portugezen tegen die ik kende van de Vila. Blijkbaar gingen ze naar een internationaal feestje bij een paar meisjes op hun appartement en we konden met hen mee, want ze mochten vrienden meebrengen. Het was de bedoeling dat iedereen drank zou meebrengen uit z`n eigen land dus ze hadden allebei Porto meegenomen (ja ze zijn dus afkomstig uit Porto ;) ). Eline en ik stonden daar met onze mojito... Cubaans als je `t mij vraagt! Nu ja, toen we daar toekwamen bleek niemand het erg te vinden dat mojito niet afkomstig is uit België. Op het einde van de avond bleef er dus niet veel meer over van onze fles, maar het was wel leuk geweest! Mensen uit alle landen en drank uit alle landen! We dronken (veel) mojito, porto, wijn en zelf een `nipje` (echt een héél klein nipje!!!) absynt.
Tegen 2 uur was het feestje voorbij en toen trokken we nog met de Portugezen naar een disco. Eerst gingen we naar Guru, een disco in El Raval, maar hier was dus geen kat, dus lang zijn we niet gebleven. We namen dus een taxi naar Vila Olimpica. Eerst gingen we naar Sutovento, want Diogo had zich op de lijst gezet en hierdoor mochten we gratis binnen. Na een kwartier in de Sutovento moesten we terug naar buiten want Diogo had daar afgesproken met een kerel die ons gratis toegang zou geven voor de Opium Mar. We kregen een stempel en hiermee mochten we dus zowel binnen in de Opium Mar als in de Sutovento. Ja, die Portugees heeft hier dus duidelijk al serieuze connecties, maar ja wat wil je: hij zit hier al twee maand en in die twee maand is hij nog maar 1 week `s avonds niet uitgegaan. Echt zot!
Het werd echt een toffe avond en we waren pas terug in de Vila om 7 uur, maar omdat Eline hier maar twee dagen is hebben we maar vier uur geslapen zodat we toch nog een beetje aan sightseeing konden doen.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain