7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 37 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Bezoek van Eline

Viewed: 286  
Donderdag was het echt zo een verschrikkelijke dag. Ik stond `s morgens op en het was zoo hard aan `t regenen, maar ik moest er toch door want ik moest in de les geraken. Gelukkig was het maar tien minuutjes wandelen, maar ik was toch doorweekt. Ik had dus terug de les over het scriptschrijven en hier zagen we dus de film Thelma & Louise. Wel gedubt in `t Spaans natuurlijk. Na de les moest ik naar de Placa Civica om mijn Spaanse lessen te gaan betalen. De regen was nog steeds niet opgehouden! Integendeel! Het werd steeds erger. Ik haastte mij dus naar huis en was maar al te blij toen ik hoog en droog in mijn appartementje zat. Ondertussen leek het wel of er een zondvloed over Barcelona heenging! Ongelofelijk! De straten stonden onder water en het donderde en bliksemde. Ik maakt hier gebruik van om mijn was te doen (die ondertussen al twee weken aan het wachten was) en mijn kamer had ook is een dringende poetsbeurt nodig.
Tegen 18 uur ging ik terug naar de les en toen was het eindelijk gestopt met regenen. Gelukkig maar want na mijn les (die pas eindigde om 21 uur) moest ik richting de luchthaven om Eline te gaan opwachten die om 23 uur zou toekomen. Na mijn les haastte ik mij naar het appartement om mijn boeken af te zetten. Ik at ook nog snel een paar boterhammen en dan trok ik met de trein richting Barcelona. In het centrum aangekomen moest ik nog de metro tot Sants Estació nemen en vandaar nog de Renfe naar de luchthaven. Hier liep het fout! Ik zag op het scherm dat de Renfe zou vertrekken om 6 na 11. Geen probleem dus, want ik had nog steeds geen bericht van Eline gehad dat ze toegekomen was. Ik ging dus naar het perron en tegen dat ik daar toekwam had de trein al 20 minuten vertraging. Ik wachtte dus tot 25 na 11 en toen riepen ze om dat de Renfe pas zou komen om 23.55 uur! Veel te laat dus! Ik heb me dus terug gehaast naar Placa Catalunya en heb Eline een berichtje gestuurd dat ze moest proberen om zelf tot Placa Catalunya te komen met de Aerobus. Anders zou ik pas veel te laat op de luchthaven zijn.
Gelukkig waren de bussen vrij goed aangeduidt op de luchthaven dus Eline is veilig tot Placa Catalunya geraakt en daar wachtte ik haar dan op. We namen dan de nachtbus tot bij de Vila en om 2 uur kwamen we aan op mijn appartementje. Eline had Belgische chocolade mee en nog een paar dingen van mama en papa en mijn lenzen! Hoera! We hebben dan ook nog wat bijgepraat en tegen 3 uur zijn we gaan slapen.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain