7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Showcase Your Trips Now! X
Back To Journals
Prev 27 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Yo gozo Zaragoza! Zara goza Zaragoza!

Viewed: 259  
(flauw mopje) 

Zondagmorgen stond ik al om 5 uur op om de trein naar het Noord Station te nemen, want vandaar zou mijn bus naar Zaragoza vertrekken. Ik had mij een beetje misrekent, dus kwam ik er toe om 20 na zes en dit terwijl de bus pas vertrok om kwart na acht. Het wachten was dus een beetje saai, maar beter dit dan te laat toekomen en de bus missen (en wenen!).
Tegen 14 uur kwam ik aan in Zaragoza en daar zocht ik de weg naar Yolande haar kot, want Yolande zelf was pas om 15 uur op haar kot, dus kon ze mij niet komen halen. Na een paar keer verkeerd gelopen te zijn heb ik het dan toch gevonden en ik kwam tegelijk met Yolande aan. Net op tijd voor het middageten (dat in Spanje altijd tegen 15 à 16 uur is ;) ) We aten tagliatelli met room, brocolli en gamba`s. Hmm! Daarna gingen we de stad een beetje verkennen en ik denk dat ik op een halve dag zowat de belangrijkste dingen van Zaragoza gezien heb.
`s Avonds gingen we naar de Fiestas del Pilar. Hiervoor waren er een paar concerten naast de Pilar (= kerk). De concerten waren niet zo speciaal, maar wel gezellig! Ü Ik kwam ook een meisje uit België tegen, Karen. Zij studeert aan de univ in Gent en is op Erasmus in Zaragoza. Verder ontmoette ik ook nog een paar kerels van Barcelona, die me wisten te vertellen dat de UAB-parties (feesten van mijn univ ;) ) `muy muy muy bien` zijn. Dat is dus nog iets om naar uit te kijken. :)


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain