Your travel memory is priceless, TripnTale keeps them safe so you don't have to   Upload Photos Now! X
Back To Journals
Prev 16 of 109 Next
0 Give this journal a Thumbs up  

Eerste ESN-meeting

Viewed: 310  
Kick off! 

Eerst was er een voorstelling van de ESN-organisatie in de UAB. Na de tegenslag van de voorbije dagen, raapte ik toch al mijn moed bijeen om hier naartoe te gaan... alleen! Ik kwam zoals gewoonlijk te laat, maar hier in Spanje maken ze daar niet zo`n probleem van. :) Terwijl de voorstelling allang begonnen was, kwam ik toch maar gauw even binnensluipen en zette ik mij naast een blond meisje. We raakten al snel aan de praat en ze bleek dus uit Duitsland te komen. Haar naam was Dorothee.
Na de voorstelling ging ik met haar en David, een jongen uit Mexico, naar de `pica pica` die ESN organiseerde in de faculteit van Economie. Hier ontmoette ik nog veel gekenden en nieuwe mensen. Wel fijn! Ook te veel agua di Valencia gedronken, maar dat bevorderde uiteindelijk alleen maar de sfeer.
`s Avonds was er een ESN-meeting in Ryan`s bar en daar wou ik dus ook naartoe gaan. Ik had afgesproken met de twee Portugezen die ik een paar dagen ervoor had leren kennen op de trein om er samen naartoe te gaan. Ze zouden tegen 11 uur naar mijn piso komen om mij op te pikken, maar tegen kwart na 11 was er dus nog steeds geen spoor van hen, dus ben ik maar alleen vertrokken. Achteraf bleek dus dat ze zich overslapen hadden en pas tegen 12 uur aan de deur waren komen kloppen. Iballa, mijn flatgenoot, vertelde hen dan dat ik al vertrokken was.
Na even zoeken en uiteindelijk de hulp van Dorothee in te roepen, kwam ik dan uiteindelijk vrij laat aan in Ryan`s pub. Voor de erasmussers had de bar een plaatsje in de kelder georganiseerd, maar Dorothee en wat vrienden van haar waren de drukte al ontvlucht om boven te gaan zitten. Vermits de meeste onder hen enkel Duits praatten onder elkaar en ik me een beetje begon te vervelen, besloot ik is op mijn eentje naar die `kelder` te gaan. Beetje eng natuurlijk, want ik liep daar heel alleen rond en kwam niet meteen bekende gezichten tegen. Uiteindelijk toch maar besloten om een drankje te gaan bestellen, kwestie van mijn zieligheid een beetje te verbergen... :p Terwijl ik daar stond te wachten tikte er iemand op mijn schouder: bleek dus een jongen te zijn die wou vragen of ik ook voor hem iets wou bestellen (die lange wachtrijen aan de toog toch ...). Hoewel hij Engels sprak, hoorde ik meteen dat hij ook van België kwam. Toevallig: de eerste persoon die ik op zo`n meeting leer kennen komt uit mijn eigen land. Zeer origineel ja! Uiteindelijk kwam ik die avond ook nog veel andere mensen tegen en het werd echt fijn! Erasmus kan eindelijk echt van start gaan! Jiha!


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain