Your travel memory is priceless, TripnTale keeps them safe so you don't have to   Upload Photos Now! X

Hop naar de UAB!

Viewed: 279  
... 

Vrijdag ging ik in de namiddag met Tuline naar onze faculteit om ons in te schrijven. Daar wisten we eerst niet goed waar we ons moesten aanmelden en toen we het uiteindelijk gevonden hadden, stuurden ze ons wandelen. Hoewel er duidelijk stond dat het bureau open was (een bordje met Obert), zei de vrouw die ons moest ontvangen dat het gesloten was. Ze vroeg of we naar de infomeeting waren geweest op maandag, maar we hadden nog nooit gehoord van een infomeeting voor Erasmussers! Daarop stopten ze ons wat papieren in onze handen, volledig in het Spaans, en toen moesten we oprotten.
We stonden daar dus een beetje verloren met onze papieren en uiteindelijk hebben we nog kunnen ontcijferen wie onze erasmuscoördinator is. We zijn dan op zoek gegaan naar haar bureau. Ze was er - hoe kan het ook anders - ook niet, dus hebben we maar afgesproken om maandag goed op tijd terug te komen.
Verder zijn we nog op zoek gegaan naar het bureau om ons in te schrijven voor Spaanse en Catalaanse lessen. Dit hebben we vrij snel gevonden dankzij een vriendelijke Spanjaard die ons tot daar bracht. We zijn uiteindelijk te weten gekomen dat de lessen pas beginnen 19 oktober. Veel te laat dus, want dan hebben we al drie weken les gehad!
Vrijdagavond ben ik op tijd gaan slapen, want ik was echt nog supermoe van de dag ervoor. Ik heb dus verder niet veel meer gedaan.


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Barcelona, el país de las maravillas - '09-'10

barcelona, Spain