7000 travelers are sharing their trips daily at TripnTale, shouldn't you?   Upload Photos Now! X

22 - 29 Jan

Viewed: 409  
Son las ocho menos cinco (8:55 pm) og vi er mega smadret af at lave absolut ingenting de sidste par dage =). Det er en uges tid siden vi skrev sidst, men der er nu ikke sket det store. I tirsdags var vi inviteret på ø-rundtur i værternes 16 år gamle Ford Bronco (The Bronco) sammen med dem og det svenske par. Bilen var pakket med the Frigabox (kølebox) med kolde pils og et par flasker rom og så gik turen ellers derudaf! Vi kørte lidt rundt og så bl.a. en borg på en høj bakke med en flot udsigt, bevares. Selve borgen, Castillo Santa Rosa, var sgu ikke meget værd. 
Derudover bød turen på en tur til et marked/bazar, Isla Margaritas helligste by, som vi dog ikke lige kan huske hva hedder (men den er på billederne). Turens største oplevelse var uden tvivl the Mangroves, et klassisk mangrove område, og La restinga, en lækker strand, hvor vi smagte friskfangede østers for første gang for begges vedkommende. Thumps up for østers! 
Først på aftenen var Hasse blevet småberuset af al den herlige Cuba Libre. Det førte til dagens andet dramatiske højdepunkt, da han i et uopmærksomt øjeblik var så uheldig at få høvlet et godt stykke af sin højre storetå, men han tog det dog i stiv arm.

et af ugens største højdepunkter var dog i torsdags (red: eller var det onsdag?!). Vi pakkede igen The Bronco med frigabox og tog til øens surf-hotspot Playa El Yaque. Men på vejen slog vi lige et smut omkring lufthavnen og hentede vores baggage, som endelig ( !!!! ) langt om længe var kommet frem! Dios mio!

Resten af ugen er gået med strandturer til forskellige strande og bare generelt dejlig afslapning.
I går blev vi dog begge lidt stegte efter en ellers fin tur langs stranden, bevares solen var skarp! 
Derfor valgte vi idag at tage en taxa til storcenteret (med vægt på stor!) Sambil i udkanten den største by Porlamar, så vi kunne få en pause fra den stygge sol. Her fik Hasse købt sig en Jakke, et par bukser, et ur og et Leatherman multitool for en fornuftig sum penge (Hasse: Tak for gaverne alle sammen!).

Slut herfra. Indtil næste blog, kan i hygge jer med de billeder vi lige har lagt ind :D 

Hasta Luego San Diego!
  
 


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Isla de Margarita

Porla, Venezuela