Your travel memory is priceless, TripnTale keeps them safe so you don't have to   Upload Photos Now! X

21-22 Jan.

Viewed: 565  
Efter en nat i Madrid tog vi afsted imod Caracas, Venezuela. Flyvetid ca. 9,5 time. Flyet var ikke fantastisk til så lang en tur, men vi klarede os igennem ved at spille Casino og planlægge rejsens videre forløb. 

Da vi endelig ankom til Isla Margarita med Conviasa airlines, var vi meget lettet over ikke at skulle flyve længere! Desværre var vi også ret bummed over at vores baggage tilsynelandende ikke var kommet med fra Caracas (vi mangler den stadigvæk i skrivende stund!), selvom vi i Madrid fik at vide, at taskerne ville blive sendt direkte til Isla Margarita. Velkommen til Sydmaerika!

Bortset fra vores baggageproblemer er øen indtil videre helt fantastisk. Frodig og grøn med lange starnde og palmetræer. True Carribbean! Her ser dog temmelig fatigt og slidt ud, men menneskerne er flinke.
Vi bor på en posada/hostel hos et belgisk par i 50'erne, og udover os er der kun et svensk par der bor her.
Så vi har hele stedet for selv! Værterne er utroligt gæstfrie og hjælpsomme (også med hensyn til at få vores baggage tilbage) og de snakker fint engelsk så det er super. 
De sidste to dage har vi sådan set bare siddet og nydt det gode vejr den afslappede stemning og den fantastiske gæstfrihed, krydret med en god håndfuld kolde øl, longdrinks og selvskabelige dyr (Ginger the parrot, de to hunde Fred og Pancho og katten Sexxel). (.)(.) =D 

De følgende dages projekt er at få fat i vores baggage. Vi krydser vores fingre!
I dag har vi fået en god nyhed fra Kilroy. De overfører 75 € til os for overnatningen i Madrid. Yahtzeeee! 

Se forresten de  nyuploadede videoer fra Posadaen!

Hasta luego

 


Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Isla de Margarita

Porla, Venezuela