TripnTale is the best place to show off your travel   Upload Photos Now! X

Taronga Zoo og Sydney Festival d. 8. januar

Viewed: 408  

Dagen starter med at Erling hiver proppen ud på vores luftmadres så vi rammer gulvet med et brag og nogle meget utilfredse miner - det er tidligt! , vi skal i Taronga Zoo; nok den zoologiske have med den bedste udsigt i verden. Vi sejler dertil med en lille færge, ca. 10 min fra Sydney Harbour, hvorefter vi bliver fløjet med en slags skilift til toppen af parken, med udsigt over hele byen. ("Hvorfor forkorter vi Zoologiskhave med "Zoo?", fordi resten er logisk" :D - Citat Nanna, McDonald's Cairns)

 

 

I Taronga Zoo har de lige fået 3 baby elefanter, så søde, så der bliver hjembragt ca. 100 billeder af dem :D Vi blev af Erling - meget modvilligt - slæbt til et fugleshow, som viste sig at være den mest interessante oplevelse! , Ikke nok med at fuglenes kunnen og kunstner var langt mere overraskende end forventet - så var udsigten fra vores siddepladser (i 30 graders varme) ud over Sydney Harbour, Sydney Harbour Bridge og operahuset absolut fantastisk!

 

 

Vi forlod Taronga Zoo efter ca. 6 timer og tog direkte videre til Sydney Festival. Efter statistikken skulle ca. en million festglade mennesker komme forbi hele byen på denne åbningsdag. Store dele af Sydney blev lukket for al trafik i dage af gangen, flere scener (på størrelse med orange scene på Roskildefestivallen) blev sat op, rundt omkring i forskellige parker. Barer, DJ's, små optrædende, ude biografer og kæmpe storskærme var sat op i hele byen. Indbyggerne i Sydney forstår virkelig at stable en fest på benene som ingen andre!

 

 

Lige nu sidder vi i Cairns, hvor vi ankom i eftermiddags - her er ca. 30 grader, men med en ekstrem høj luftfugtighed. Vi prøver at få et overblik over vores tid i byen, og alle de muligheder for oplevelser vi skal nå. I hvert fald er dykning og River Rafting på tapetet.

 

Vi har ikke haft mulighed for at lægge billeder op, da vi kan udpege hvor kablet til kameraet ligger præcis på Erlings skrivebord i Sydney - hm hm Christian (;Comments

Please Login or Sign Up to comment.

or

or


Sydney januar 2011

Sydney, Australia